![]() ה - ללמ"ד ביום 9.11.03 נוצד מערך כוכבים דרמטי שלא ארע מאז ומעולם - הללמ"ד - ליקוי לבנה ב מגן דוד. הקודקוד שבו נמצא הירח ("שעה 3") נעלם בעת הליקויכך שהתקבלה צורה של מגן דוד חסר קישור לרשימה של כתבות בנושאמגן הדוד השמיימי - ה-ללמ"ד
ה-
ללמ"ד
ומה ארע ביום
"אפוקליפסה עכשיו" כתב "ידיעות אחרונות":
ומה ארע ביום
באתר חדשות -
האם אנו רואים את סופה של ישראל?
אפריל 2008 -
באפריל 2008 הופיעו בתקשורת פרסומים מזעזעים וחסרי תקדים בחומרתם על מספר אמהות מפלצתיות. השוו עם תצפית ה-ללמ"ד משנת 2003 שבה ניצפתה השתוללותה של הלבנה הלקויה, המסמלת את דמות האם, כעבור חמש שנים: "לבנה הלוקה בנפשה תבוא לידי ביטוי בלתי מבוקר – בבחינת "בעלת הבית השתגעה" וכל הרע שהירח הלקוי מסמל יתפרץ". ראו שם סעיף: "המסר של סאטורן המחנך הקפדן" |
התשעה באפריל - תאריך גורלי לעתיד המדינה
אל התשעה בנובמבר הנחשב לתאריך גורלי בתולדות העם היהודי, הצטרף לפני חמש שנים תאריך נוסף – התשעה באפריל.
על משמעותו הגורלית של התשעה באפריל 2004 עמדתי בשלהי 2003 בעת הופעתו הדרמטית של מערך כוכבי דמוי מגן-דוד חסר, שארעה בתאריך הטעון של התשעה בנובמבר של אותה שנה. בכך הצטרף אותו מערך כוכבי נורא-הוד - ה-ללמ"ד - אל שרשרת ארוכה של אירועים גורליים בתולדות העם היהודי שהתרחשו לאורך ההיסטוריה ביום התשיעי של החודש האחד עשר - ולא רק בלוח השנה הלועזי אלא גם בזה העברי, כלומר ביום ט' בחודש אב, שהוא החודש האחד עשר בלוח העברי. קישור לכתבה בנושא.
היות ומשמעותו הגורלית של 9.4.2004 נובעת מאותו מערך כוכבים דרמטי שנוצר בשעות הראשונות של התשיעי בנובמבר 2003, אפתח בו את הכתבה.
יומיים לפני הופעתו של הללמ"ד כתבתי באתר את הדברים הבאים – קישור לדף הבית של האתר הישן שבו התפרסמו הדברים.
כלומר, 9 באפריל 2004 היה הדד-ליין, היום האחרון שבו עוד יכולנו לתקן את דרכינו. ונשאלת השאלה – האם ניסתה המדינה לתקן את דרכיה, "לחזור בתשובה" (לא במובן הדתי של המושג אלא במשמעותו המוסרית) בחמשת חודשי החסד, או לכל המאוחר ביום האולטימטיבי של ה- 9 באפריל 2004?
שימו לב לסמיכות התאריכים - תוכנית ההתנתקות הבליחה לאוויר העולם בנובמבר 2003 כמה ימים אחרי הופעתו של ה-ללמ"ד, והחלטתו הדרמטית של שרון נפלה בדיוק ביום האחרון לפקיעת האולטימטום שהציב ה-ללמ"ד, הלוא הוא ה-9 באפריל.
השאלה המתבקשת היא - האם לצד ההקבלה המרשימה על ציר הזמן, קיימת גם זיקה סימבולית בין ה-ללמ"ד לבין המהלך של שרון? האם רעיון ההתנתקות משקף את המערך הכוכבי של מגן-הדוד-החסר?
המסר של ה-ללמ"ד שחזרה מדרך רעה תציל מפורענות, מהדהד ללא ספק בתוכנית ההתנתקות שגרסה כי נסיגה תציל את המדינה מאסון.
הזיקה בין ה-ללמ"ד לבין ההתנתקות הן מבחינת ההקבלה בזמן והן מבחינת ההקבלה במסר ברורה; והיות וההתנתקות הצליחה לשקף את רוח הזמן, את ה- zeitgeist שאותו ייצג ה-ללמ"ד, תפס רעיון "ההתנתקות" את הציבור הרחב וזכה לאהדה גם בקרב מצביעי הליכוד. תוכניתו של שרון הצליחה לעשות לעצמה (ולו) נפשות בארץ וברחבי העולם.
אך היו גם מי שלא ראו בהתנתקות הצלה, כי אם אסון. עבור קבוצות אלה, רובן מקרב המתנחלים והימין, גילמה הנסיגה את הצד המאיים של מגן-הדוד-החסר שאחד מששת קודקודיו - זה שבו נמצא הירח המסמל בית ובטחון, במזל שור המסמל אדמה - נבלע בגין ליקוי מאורות, בעלטה. יש להניח כי גם מיקומו של הירח בעת ליקויו בבית 8 המסמל סכנה, תרם לתחושת הטראומה של אותו חלק של הציבור שהפך את מגן-הדוד-הכתום לסמלו, צבע ששיקף את הלבנה שלבשה כתום בעת ליקויה - אותו ליקוי דרמטי שיצר את מגן-הדוד-החסר. גם לאחר הליקוי המשיך גוון זה לאפוף את הלבנה הכתומה שהלכה ושקעה באופק המערבי.
לבד מהעובדה שלא נמצא בארץ רוב מוסרי (אולי הוא מצוי רק באמריקה...), לא נתפס אדריכל התוכנית, שרון, כמי שפעל ממניעים כנים וטהורים, אלא כמי שדחף את התוכנית כבולדוזר מטעמים ציניים. הולדתה של ההתנתקות בחטא מסביר מדוע לא הצליחה להשיג תוצאות חיוביות - לא במישור הארצי ובוודאי שלא במישור הרוחני. לסיכום – נסיגה היתה, אך לא היתה חזרה בתשובה.
גורליותו של ט' באב, שבו נחרב בית המקדש הראשון וגם השני, אף מעפילה על זו של 9 בנובמבר. והשאלה המתבקשת מאליה היא - איזה יום בלוח העברי מקביל ל-9 באפריל? והאם התאריך העברי הזה, בדומה לתשעה באב המקביל ל-9 בנובמבר אפוף אף הוא במשמעות גורלית?
הפרק הקודם של המאמר הסתיים בשאלה - איזה יום בלוח העברי מקביל ל-9 באפריל? היום ה- 9 בחודש ה- 4 בלוח השנה העברי הוא ט' בטבת.
ט' בטבת - תאריך גורלי שהוביל ל- ט' באב שבו נהרס בית המקדש ט' בטבת שייך לשלושה ימי אבלות רצופים – ח', ט', י' בטבת - שבהם התרחשו מאורעות קשים לעם ישראל (ראו
התשעה בחודש הרביעי אפריל (והיום שלפניו ואחריו), והתשעה בחודש האחד-עשר, נובמבר.
התשעה באפריל והתשעה בנובמבר בתצפית ה-ללמ"ד תפיסה זו של תאריכים עבריים המקבילים לתאריכים לועזיים והזיקה ביניהם, שהיא חדשה מבחינתי, מקבילה באופן מדוייק לקישור שאותו עשיתי לפני למעלה מחמש שנים בין שני תאריכים אלה, התשעה בחודש הרביעי ו- התשעה בחודש האחד-עשר : בתחילת נובמבר 2003 כאשר הודעתי באתר הישן על הופעתו הצפויה של ה-ללמ"ד, כתבתי שהופעתו ביום התשעה בנובמבר (2003) מסמלת סיכוי אחרון להפקת לקחים, סיכוי שיפקע בתשעה באפריל (2004).
החלק הראשון של הכתבה עלה לאתר ביום 7.4.2008 החלק השני של הכתבה הופיע ביום 15.4.2008. החלק השלישי הופיע בעיכוב כעבור כשנה ביום 24.4.2009
מדוע התעכבה השלמתה של הכתבה? ו כיצד עלה בידי בגל זאת לסיים את כתיבתה?
איור ה-ללמ"ד
מגן הדוד השמימי ובו ליקוי הלבנה - ה-ללמ"ד (ליקוי לבנה מגן דוד) כך הוא נראה מישראל למעלה סאטורן (שבתאי) ובכיוון מחוגי השעון - הלבנה הלקויה, מארס (מאדים), כירון, השמש, יופיטר (צדק)
החלק השני הופיע ביום 15.4.2008 והחלק השלישי ביום 24.4.2009
|
![]() כתבות מרתקות נוספות נמצאות באתר הישן: תצפית לאריאל שרון מגן דוד שמיימי מה מבשר מגן הדוד לעתיד המדינה משפט האסטרולוגיה ![]() |